KORT FORTALT

The 5 Week Challenge er en digital sundhedskampagne som sætter fokus på din livsstil og hjælper dig med at fremelske de vaner der kan øge dit energiniveau og din generelle trivsel. Kampagnen varer i 5 uger, hvor du dagligt skal forsøge at nå dit personlige pointmål. Dit pointmål er baseret på et indledende digitalt sundhedstjek. Du kan være med uanset køn, alder, lokation eller aktuelle sundhedstilstand.

HVAD ER THE 5 WEEK CHALLENGE?

SÅDAN FUNGERER THE 5 WEEK CHALLENGE

Med The 5 Week Challenge får du mulighed for at blive den bedst tænkelige udgave af dig selv. Alle deltagere gennemfører indledningsvis et digitalt sundhedstjek og får et personligt pointmål. Dette sikrer at alle kan deltage og konkurrere på lige vilkår.  Fra kampagnestart og hele vejen til slut tæller vi point. Det gælder om at forsøge at nå sit pointmål dagligt, men der er selvfølgelig plads til både gode og dårlige dage. Vores løfte til dig er, at hvis du kan gennemføre The 5 Week Challenge med rapportering dagligt og gennemsnitligt nå dine 100%, så kan du ikke undgå at blive en sundere, stærkere og mere energifyldt udgave af dig selv.

På daglig basis registrerer du dine sundhedspoint i vores skræddersyede app. Du får positive point for sunde vaner og minuspoint for usunde vaner.

Til slut kårer vi kampagnens vinder blandt de deltagere der har gennemført kampagnen ved at rapportere hver dag, nå sin pointmålsætning og udfylde det indledende og afsluttende sundhedstjek. Undervejs er der flotte præmier på højkant leveret af vores kommercielle partnere.

SÅDAN FORLØBER KAMPAGNEN

TILMELDING

TILMELDING

Du tilmelder dig kampagnen inden 31. august ved at købe og indløse en billet i butik eller online.

SUNDHEDSTJEK

SUNDHEDSTJEK

Fra 17. august 2020 kan du gennemføre det digitale sundhedstjek og få dit pointmål.

RAPPORTERING

RAPPORTERING

Fra 31. aug. til 4. okt. skal du forsøge at nå dit pointmål ved at samle og rapportere point i app’en.

CHALLENGES

CHALLENGES

Vi holder dig til ilden ved at igangsætte ugentlige temaer og konkurrencer med præmier på højkant

RESULTATER

RESULTATER

Til slut tager du igen det digitale sundhedstjek og får dit personlige resultat samt certifikat. Vi kårer vindere 8. okt.

DANMARKS SUNDESTE FÆLLESSKAB

The 5 Week Challenge er både sjov og udfordrende for dig, der gerne vil gøre noget godt for dig selv. Undervejs har du adgang til sundhedseksperter der svarer på dine spørgsmål om kost, motion, motivation og selve kampagnen.
MELD DIG TIL INDEN 31. AUGUST 2020

HVAD KOSTER DET AT DELTAGE?

HVAD KOSTER DET AT DELTAGE?

En billet til The 5 Week Challenge koster 99,- Prisen dækker deltagelse for 1 person inkl. digitalt sundhedstjek før og efter kampagnen, samt 5 uger med adgang til daglig rapportering, ekspertpanel, udfordringer, diplom for gennemførsel samt muligheden for at vinde nogle af de mange præmier fra vores kommercielle partnere.

JEG GLÆDER MIG TIL AT VÆRE MED TIL AT INSPIRERE OG MOTIVERE DIG TIL ENDNU SUNDERE VANER I 2020.

MICHELLE VESTERBY
PROF. TRIATLET

KAMPAGNEDATOER

Vi starter mandag den 31. august 2020 og kæmper i 5 uger. Tilmeldingen er åben helt frem til kampagnestart. Vi kårer vindere fredag den 8. oktober 2020.

  • 01.08.2020 TILMELDINGEN ÅBNER
  • 31.08.2020 FØRSTE KAMPAGNEDAG
  • 04.10.2020 SIDSTE KAMPAGNEDAG
  • 08.10.2020 KÅRING AF VINDERE

POINTSYSTEMET

Bliv klogere på hvordan du indsamler dine point under The 5 Week Challenge ved at downloade kampagnens pointsystem. Vær opmærksom på, at det er dit indledende digitale sundhedstjek der afgører hvor mange point lige netop du skal forsøge at samle dagligt for at blive den bedste udgave af dig selv.
DOWNLOAD POINTSYSTEM

DOWNLOAD APP

Når du har købt din billet og tilmeldt dig her på siden, skal du downloade vores app for at være helt klar til kampagnestart. Vælg om du skal have app til iOS eller Android.

APP TIL IOS
APP TIL ANDROID
SKAL DU VÆRE MED?